Vols ser un bon rastrejador?

Caixa del Bon Rastrejador (gran)

29.00 €

Caixa del Bon Rastrejador (gran)

29.00 €
En aquesta caixa hi trobareu un variat conjunt de materials que podeu trobar al camp. Està composat per plomes, pèls, petjades, restes de menjar, excrements, habitatges, restes òssies i una clau dicotòmica per identificar excrements. A més, trobareu una targeta on expliquem com netejar una egagròpila per identificar-ne les restes.
Et proposem un joc. A dins la caixa hi trobaràs un element que hauràs d'identificar. Si l'encertes, et convidem a la nostra botiga a recollir un regal!
UNITATS LIMITADES

Bio-Llibreta del Naturalista

14.90 €

Bio-Llibreta del Naturalista

14.90 €
La Llibreta del Naturalista està pensada pels més aventurers de la casa.
Conté informació de rastres acompanyada de fotografies nostres i claus dicotòmiques de petjades i excrements. També hi ha una part on us proposem alguns exercicis i la resta de fulls perquè els ompliu amb tot el que aneu descobrint!
Llibreta més llapis (mai falla al camp!).

Caixa del Bon Rastrejador (petita)

19.00 €

Caixa del Bon Rastrejador (petita)

19.00 €
En aquesta caixa hi trobareu un conjunt de materials que podeu trobar al camp. Està composat per plomes, pèls, petjades, restes de menjar, excrements, habitatges. Amb aquests material et convidem a apropar-te al bosc per identificar tots els rastres que han deixat els animals que han passat per allà.
UNITATS LIMITADES

Caixa del bon rastrejador (petita) + Lllibreta del Naturalista

29.50 €

Caixa del bon rastrejador (petita) + Lllibreta del Naturalista

29.50 €
La Llibreta del Naturalista conté informació de rastres acompanyada de fotografies nostres i claus dicotòmiques de petjades i excrements. També hi ha una part on us proposem alguns exercicis i la resta de fulls perquè els ompliu amb tot el que aneu descobrint! Llibreta més llapis (mai falla al camp!).

A la caixa del Bon Rastrejador hi trobareu un conjunt de materials que podeu trobar al camp. Està composat per plomes, pèls, petjades, restes de menjar, excrements, habitatges. Amb aquests material et convidem a apropar-te al bosc per identificar tots els rastres que han deixat els animals que han passat per allà.
UNITATS LIMITADES

Un tàndem perfecte!

Bird photo Box

250.00 €

Bird photo Box

250.00 €
Estada per fotogarfiar els ocells mñes emblemàtics des d'aguaits exclusius.

-Possibilitat d'anar acompanyat d'un fotògraf professional;
-Per una, dues o tres persones;
-Inclou joc de cartes de rapinyaires;
-Descomptes en allotjaments;
-Es pot bescanviar per fotografiar altres espècies.

Bio-Llibreta de les egagròpiles

14.90 €

Bio-Llibreta de les egagròpiles

14.90 €
Les egagròpiles són regurgitacions d’aliment acumulat al pap sense o poc digerides....
En aquesta BIO-LLIBRETA trobaràs un gran contingut d'informació sobre el món de les egagròpiles i moltes fotos fetes per nosaltres. Tot això acompanyat perquè posis en pràctica els teus coneixements d'unes pinces i una egagròpila per començar a disseccionar.
Tenim més egagròpiles disponibles.
continguts © Laura Roqué i Raül Carmonacreat en Bluekea