El joc del domino de tota la vida fet per nosaltres.
Peces de fusta amb fotografies d'animals del Pirineu realitzades per Raül Carmona (www.phototrekking.cat).
A la targeta que acompanya el joc s´indica el nom en català, castellà i anglès de cada animal.
Últimes unitats.
El joc de les parelles de tota la vida fet per nosaltres.
Peces de cartró amb fotografies d'animals del Pirineu realitzades per Raül Carmona (www.phototrekking.cat).
A la targeta que acompanya el joc s´indica el nom en català, castellà, anglès i nom científic de cada animal.
El joc del domino de tota la vida fet per nosaltres.
Peces de fusta amb fotografies d'animals de la costa del Mediterrani realitzades per Raül Carmona (www.phototrekking.cat).
A la targeta que acompanya el joc s´indica el nom en català, castellà i anglès de cada animal.
Últimes unitats
Mostra les teves habilitats en aquest brillant joc de fer parelles. L'objectiu és aparellar 25 empremtes amb els animals als quals pertanyen. Alguna vegada t'has topat amb un elefant o amb un equidna? Saps reconèixer el rastre d'un coiot, seguir-li la pista a un paó i reconèixer l'empremta d'un panda? Derrota als teus oponents fent totes les parelles que puguis!
Autor: Marcel George
Presentació: caixa en cartoné de 14,5 x 10 x 4,5 cm 50 cartes amb 25 espècies Petita guia.
El joc de les parelles de tota la vida fet per nosaltres.
Peces de cartró amb fotografies d'animals de la costa del Mediterrani realitzades per Raül Carmona (www.phototrekking.cat).
A la targeta que acompanya el joc s´indica el nom en català, castellà, anglès i nom científic de cada animal.
Col·loca per parelles al mascle i la femella de les 25 espècies d'aus de món en aquest joc de memòria il·lustrat. Per jugar, col·loca les targetes de cap per avall i intenta recordar on està la seva parella corresponent. Aconsegueix més parelles que el teu oponent per guanyar! Amb tot tipus d'espècies: l'òliba, la mallerenga, l'estruç, el guacamai ... Aquest divertit i educatiu joc és el regal perfecte per als amants de les aus de tot el món.
Autor: Christine Berrie
Presentació: caixa de 14,5 x 10 x 4,5 cm
50 cartes amb 25 espècies d'aus
Petita guia d'aus
Aparella les fulles amb els seus arbres en aquest joc de memòria arbori: qui aconsegueixi més parelles guanya. Aprèn a distingir un freixe d'un sasafrás i descobreix quin arbre té flors amb fragància de síndria. Aquest divertit i educatiu joc és perfecte per als amants de la natura de tot el món.
Autor: Holly Exley
Presentació: caixa de 14,5 x 10 x 4,5 cm
50 cartes amb 25 espècies d'arbres
Petita guía de fulles i arbres
Joc pensat pels petits de la casa per aprendre els números de l'1 al 9 acompanyats de fotografies de Raül Carmona (www.phototrekking.cat).
La caixa consta de números de fusta de colors amb fotografies de diferents animals. Han de relacionar el número amb la fotografia que correspongui.
La caixa consta de 5 parelles d'animals amb la corresponent petjada.
Els animals es presenten en una fotografia sobre una peça de fusta. Les petjades són reals i estan fetes amb resina ecològica.
A cada caixa hi ha una representació de diferents grups taxonòmics (un mamífer, un amfibi i tres ocells amb peus molt diferents).
Joc de taula amb la finalitat de divulgar les papallones autòctones del nostre entorn natural. Papilio ha estat finançat a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.
Permet aprendre sobre papallones, i erugues, en una competició divertida a on guanya qui aconsegueix l’hàbitat més ric de biodiversitat. Caldrà conèixer aspectes del cicle vital d'aquests insectes, i vigilar que ni els depredadors ni els canvis en la meteorologia ni la intervenció humana no incideixin de manera negativa.
Les papallones són un dels grups de fauna més emprats com a bioindicadors: reflecteixen acuradament l’estat del medi natural i els impactes que s’hi produeixen, i al mateix temps són molt fàcils d'observar.
Ets capaç de reunir famílies d'animals? Busca cria, mare i pare per reunir una família sencera. A la guia trobaràs informació sobre per què alguns dels membres (a vegades tots!) són tan diferents dels altres. Porta la memòria al següent nivell amb Famílies animals, el joc que uneix famílies!
Format: 21,5 x 10 x 4 cm
Presentació: caixa amb 45 cartes de 15 espècies d´animals i una petita guia
Material: cartoné
Publicació: juny 2022
Mostra les teves habilitats en aquest memory brillant. L'objectiu és aparellar 25 empremtes amb els animals a què pertanyen. En el joc original hi havia lleopards i lèmurs per a un safari de butaca, en aquest trobaràs animals que pots sortir a buscar a prop teu!
SAPS COM CREIX LA COL·LIFLOR O COM ÉS LA PLANTA DE LES MADUIXES? Descobriu a quina planta pertany cada fruit en aquest enginyós joc de memòria. Inclou una guia petita plena d'informació. Aprendràs quin vegetal pot arribar a pesar gairebé mil quilos, el color original de les pastanagues i quina va ser la primera fruita que vam conrear les persones. Aconsegueix més parelles que la resta per guanyar, però, compte!, si topes amb l'heura verinosa i l'ortiga major, perdràs la partida.
Format tancat: 14,5 x 10 x 4,5 cm
Caixa amb 50 cartes i una petita guia
Paper 300 gr FSC
Submergeix-te a les profunditas. Veus al parell de frarets? I dues tortugues? El duet de dofins? Recordeu on s'amaga cada animal i troba les parelles en aquest divertit joc per explorar els oceans.
Format tancat: 14,5 x 10 x 4,5 cm
Caixa amb 50 cartes i una petita guia
Paper 300 gr FSC
El "Memory" o Joc de Memòria dels Ocells de Catalunya, és una manera amena i divertida de conèixer la nostra avifauna, i meravellar-se de la seva diversitat i espectacularitat.
Les 30 espècies diferents d'ocells de casa nostra -en 60 cartes- van acompanyades d'un llibret amb tot de dades interessants d'aquestes espècies, i una colla d'il·lustracions per que pugueu veure-les més en detall.
Fins i tot, sabreu si són fàcils de confondre amb d'altres ocells presents a Catalunya.
Fixa-t’hi: ocells és una petita guia per iniciar-se en l’observació dels ocells. Vint espècies en detallades il·lustracions, acompanyades d’una breu fitxa amb dades tècniques i una descripció per identificar les aus més fàcilment.
El joc de cartes ICTIO ha estat desenvolupat pel Grup de recerca en Ecologia Aquàtica Continental (Institut d’Ecologia Aquàtica, Universitat de Girona) i té l’objectiu de fer arribar a tothom d’una manera amena i divertida el coneixement sobre la gran diversitat de peixos que habiten les nostres aigües.
Els rius, llacs, estanys i aiguamolls són els ecosistemes aquàtics continentals on es desenvolupa el joc ICTIO. Qui hi juga aprèn conceptes com hàbitat, migració, espècies amenaçades i espècies invasores, i sobre la importància i problemàtiques que els afecten. Els protagonistes del joc són les 29 espècies de peixos autòctones de Catalunya, i les 24 espècies exòtiques més importants. Guanya la partida qui aconsegueix recrear l’hàbitat que contingui més espècies vulnerables, és a dir aquelles que actualment estan en pitjor estat de conservació. Té diferents nivells de dificultat que permet utilitzar-lo tant a primària com a secundària.
L’objectiu principal del joc de cartes BioBlitz Delta de l’Ebre és promoure el coneixement sobre els hàbitats i la biodiversitat del Parc Natural del Delta de l’Ebre per tal de promoure el vincle de les persones amb la natura, millorar la percepció social d’aquest espai natural i contribuir així a la sensibilització de la ciutadania sobre la importància de respectar i conservar aquest espai natural tan valuós així com els hàbitats i la biodiversitat en general.
Invoca les teves espècies al tauler, ataca al teu adversari, protegeix i restaura els teus hàbitats, i crea els ecosistemes herpetològics més valuosos que puguis per guanyar la partida!
Ja no tens excusa per no apropar-te al món de l’herpetologia. És per a tots els públics, perquè de moment compta amb dues modalitats de joc: un nivell avançat a partir dels dotze anys i un d’intermedi a partir dels sis anys. El joc de cartes té diferents finalitats educatives:
Aprendre a identificar les espècies d’amfibis i rèptils de Catalunya, reconèixer les seves formes i les seves característiques i curiositats d’una manera entretinguda.
Conscienciar a tothom sobre la importància d’aquests vertebrats de sang freda, les amenaces que pateixen, i també sobre les possibles accions que podem fer per protegir-los.
Desestigmatitzar dos dels grups amb més fòbies associades, la majoria infundades, apropant els amfibis i els rèptils a casa nostra com no s’havia fet abans.